Opslagstavle

Generalforsamling 2024

Generalforsamlingen afholdes onsdag d. 24. april 2024, kl. 19.00 i Samlingssalen på Kundby Friskole & Børnehus, Trønningevej 11, 4520 Svinninge.

Bestyrelsen opfordrer alle som kunne have lyst til at deltage i bestyrelsesarbejdet til at stille op til bestyrelsen. Da det er vigtigt med en bred repræsentation af forældre fra alle dele af institutionen, skal der lyde en særlig opfordring til jer med kompetencer indenfor PR, fondsansøgning, regnskabskendskab, jura, stort netværk og erfaringer med bestyrelsesarbejde. Man skal kunne forholde sig konstruktivt til spørgsmål i organisationen uden at tage udgangspunkt i eget barn.

Man kan også blive bestyrelsesmedlem uden at have børn på skolen/BHU, man skal blot være medlem af skolekredsen, hvilket alle med interesse for organisationen kan blive.