Støtteforening

Støtteforeningens bestyrelsen består af personer med og uden børn på skolen, men fællesnævneren er, at vi ønsker at gøre en forskel for børn i Børnehuset og på skolen.

Støtteforeningens bestyrelse består af:

  • Formand: Martin Bærentsen
  • Kasser: Louise Højenvang
  • Sekretær: Helle Elenhardt Andersen.
  • Bestyrelsesmedlemmer: Yvonne Kristensen og Jeanette Anslund Stavnskær.
  • Suppleant 1: Dorthe Roediger.
  • Suppleant 2: Pia Eckeroth

Men vi har brug for DIG ! – støtteforeningen kan ikke køre uden menige medlemmer. Har du gode idéer, så skriv meget gerne til os: stoetteforening@kundbyfriskole.dk

Støtteforeningen har til formål at ”Støtte børnenes leg, læring og trivsel”, hvilket betyder at vi prøver at gøre tingene sjovere og mere spændende for børnene i Børnehuset, på skolen og i Fritteren, dette kan gøres ved div. arrangementer og fondsansøgninger.

Arrangementer som julemarkedet i Kundby Forsamlingshus, ”Vild med Dans” sammen med gymnastikforeningen, ølbrygning og den succesfulde event ”Girls Night Out”, gør at der f.eks. har været penge til at indkøbe bålkøkkener til Børnehuset og Fritteren.

For at støtteforeningen kan fortsætte med arrangementer har vi som nævnt brug for DIG, så har du lyst til at være med til at gøre en forskel sammen med engageret og arbejdsomme mennesker, så meld dig ind NU.

For at være medlem, skal man indbetale 100 kr, via Mobilepay 40 29 91 76 eller Bankoverførsel reg: 0520 konto: 0000600459 (Husk at oplyse navn og mailadr. ved indbetaling)

Medlemskabet er for et år af gangen, og det er kun personer over 18 år der kan være medlem.

Et medlem har èn stemme ved Støtteforeningens generalforsamling.

Regnskabsår går fra januar til januar, derfor indkræver vi medlemsgebyrer i november hvert år.

Man kan sagtens melde sig ind i resten af året, man skal bare være opmærksom på at man bliver opkrævet medlemsgebyr i november.