Personale i skolen

Mette Jacobsen1Skoleleder: Mette Jacobsen Christensen
Mette er 36 år og bor i Asnæs med hendes mand og deres to børn. Hun er født og opvokset i Odsherred, med en afstikker på et par år til det østjyske. Mette har erfaring fra både i fri – folke – og specialskoleregi, og medbringer alt det bedste fra disse områder.

Viceskoleleder: Søren R. Johansen

Søren er 53 år og bor i Holbæk med sin kone. Søren har ca. 30 års skole- og undervisningserfaring, heraf de 10 som leder i folkeskolen. Søren underviser bl.a. i fagene musik og dansk.

AnnemariLærer: Annemari Nilsson

Annemari er 56 år, lykkeligt gift med Steen og bor i Vig. Deres trillingedrenge er 27 år, godt i vej og er for længst flyttet hjemmefra. Annemari er uddannet lærer fra Holbæk Seminarium med linjefagene dansk, billedkunst og tysk. Desuden er hun uddannet kunstterapeut og har altid gang i mange kreative processer, både i skolen og derhjemme. For Annemari er trivsel, anerkendelse, humor, ordentlighed og meningsfuld læring vigtigt for at børn og unge får en udbytterig skolegang.

Tanja_Lærer: Tanja Fulton

Tanja er 40 år, glad, positiv og mor til Mathilde på 10 år. Tanja er uddannet lærer med linjefag i dansk, religion samt specielpædagogik/undervisning, samt har undervisningskompetencer i en række andre fag. Tanja brænder for friskoletænkningen og dens værdier samt ude- og praktisk undervisning. Til daglig bor Tanja i Asnæs, hvor hun bruger sin tid sammen med Mathilde eller en god bog.

Thomas Hansen1Lærer og Pædagogisk leder i SFO´en: Thomas Hansen

Thomas bor i Tølløse med sin familie, men det er planen at flytte til Kundby eller omegn, så snart huset i Tølløse er solgt. Han har 3 børn på  1, 8 og 13 år med Christina. Er uddannet slagter, pædagog og meritlærer. Han er naturfagligt orienteret både som menneske og som lærer. Han er et meget kreativ menneske, som elsker at være skabende, at være ude og lave bål eller gå i skoven og snitte. Thomas er uddannet sløjdlærer og bruger den praktiske tilgang til læring over alt hvor det er muligt, både i sfo’en og i skolen.

Lærer: Gitte Dahl Aagesen

Gitte har været lærer siden 2006, og har været lærer lige fra indskoling til overbygning. Gitte har linjefag bl.a. i dansk og matematik. Hun er bosiddende i Nykøbing Sj. hvor hun også har arbejdet de sidste mange år. Gitte har hund, mand og to dejlige børn.

Jeanett Holmer1Lærer: Jeanett Holmer.

Jeanett er en udadvendt, glad 52-årig som er gift med Palle og de har 3 børn på henholdsvis 24, 19 og 17 år. Hendes fritid går med familie, hus og have, løbetræning samt hundetræning. Jeanett har arbejdet som børnehaveklasseleder siden 2008.

Dorte Frederiksen1Lærer: Dorte Frederiksen

Dorte er 46 år og uddannet lærer. I hendes 21 år som lærer har hun arbejdet mest med de yngste elever, Dorte underviser bl.a i dansk og musik.

Jette Windeløv1Lærer: Jette Windeløv

Jette er 35 år og underviser bl.a i idræt og matematik.

Lærer: Camilla Edvardsen

Camilla er 35 år, bor i Vig, mor til tre sønner Victor, Gustav og Oscar, kæreste med Thomas, som har to sønner Maze og Mylo. De har en lille hund – Carla. Camilla har arbejdet som lærer på Odden i 10½ år, men ønskede at arbejde på en friskole. Hun elsker at være kreativ og har linjefagene dansk, religion, håndarbejde, billedkunst og håndværk & design. Hun brænder for at skabe gode relationer til børnene, da hun mener at det er en forudsætning for at undervisningen lykkes.

Lars er 39 år og bor i Stårup med sin hustru, Trine, og deres tre børn Maise, Storm og Gustav. De har 1 tønde land og her har de høns, have og får. Ja, og en skøn kat, som hedder Mew (opkaldt efter en figur fra Pokemon). Lars har undervist i 15 år i folkeskole, friskole og ungdomsskole. Han har liniefag i idræt, samfundsfag, historie og matematik, og skal læse liniefag i fysik/kemi, bl.a. fordi han interesserer sig for naturen. Han underviser også i engelsk og har 10 års erfaring med engelsk i udskolingen. Derudover har han læst dynamisk webdesign på IT-universitetet og bruger it i undervisningen. Om sig selv siger han, at han er lidt af en rar detektiv, nysgerrig efter at finde ud af ting og sager. Det er vigtigt, at eleverne oplever en rar og lærerrig skoledag.

annie

Pædagog i skole og fritter: Anni Martinsen

Jeg bor i Vig sammen med min mand og vores sidste hjemmeboende søn. Vi har 4 voksne børn og 6 børnebørn. Udover min dejlige familie, bruger jeg en god del af min tid på sang/musik, have, læsning, håndarbejde og jævnlige ture til Sydfyn.

Magnus Boeskov1Pædagogisk personale i skole og fritter: Magnus Zøllner Boeskov

Er en frisk ung mand på 32 år, med kone og to friske drenge på 5 og 7 år. Magnus har arbejdet med pædagogisk idræt siden 2010 og brænder rigtig meget for at være aktive med børnene, han vægter den gode relation til det enkelte barn højt og arbejder på at få den gode relation til alle børn og forældre.

sanne1Skolesekretær: Sanne Jørgensen

Sanne bor i Regstrup, er mor til 2 drenge på 21 og 25 år samt farmor til Line på 3 år. Sanne har arbejdet med alle funktioner inden for administration og bogholderi, løn, debitorer/kreditorer og finans mv.