Personale i SFO’en

Thomas Hansen1

Pædagogisk leder i Fritter og lærer: Thomas Hansen

Thomas bor i Tølløse med sin familie, men det er planen at flytte til Kundby eller omegn, så snart huset i Tølløse er solgt. Han har 3 børn på  1, 8 og 13 år med Christina. Er uddannet slagter, pædagog og meritlærer. Han er naturfagligt orienteret både som menneske og som lærer. Han er et meget kreativ menneske, som elsker at være skabende, at være ude og lave bål eller gå i skoven og snitte. Thomas er uddannet sløjdlærer og bruger den praktiske tilgang til læring over alt hvor det er muligt, både i sfo’en og i skolen.

Pædagog personale i skole og Fritter: Diana Wagner

Bor i Nykøbing med sine 2 teenagedrenge. Bruger fritiden med familie, kæreste og veninder. Går mange lange ture og læser mange bøger.

Er uddannet pædagog, og har stor erfaring især med overgangen fra børnehave til skole. Vægter udeliv og motion, men elsker også at sidde og dimse med noget kreativt sammen med børnene.

Richo editPædagogisk personale i Fritter:   Richo la Cour

Bor i Holbæk med kæreste, hendes to friske piger på hhv. 6 og 9 år og deres fælles lille datter. Fritiden bruges bl.a. på biler og motorcykler, og han holder også meget af at spille squash og fodbold på hyggeplan. Richo holder meget af motion og boldspil, og ser det som et alletiders redskab i det pædagogiske arbejde.

Pædagog i skolen og Fritter: annieAnni Martinsen

Bor i Vig sammen med mand og sidste hjemmeboende søn. Anni har 4 voksne børn og 6 børnebørn. Udover sin dejlige familie, bruger hun en god del af min tid på sang/musik, have, læsning, håndarbejde og jævnlige ture til Sydfyn.

Peter Bigaard1Pædagogisk personale i Fritter: Peter Bigaard

Peter er indbegrebet af kreativt hobbyarbejde som primitivt sløjd- og snitteværksted, bål-aktiviteter, div. boldspil, kend din cykel og andet.

Magnus Boeskov1Pædagogisk personale i skolen og Fritter: Magnus Zøllner Boeskov

Er en frisk ung mand på 32 år, med kone og to friske drenge på 5 og 7 år. Han har arbejdet med pædagogisk idræt siden 2010 og brænder rigtig meget for at være aktive med børnene, han vægter den gode relation til det enkelte barn højt og arbejder på at få den gode relation til alle børn og forældre.

Christina Olsen Pædagogisk personale i Fritteren

Christina holder af arbejdet med børn i mange aldre. Hun har sine interesser indenfor alskens kreative sysler, og hun bruger meget af sin tid på ude liv.

Martin Wiese pædagogisk medarbejder

Martin er en frisk ung gut på 37 år. Han kan kendes på sit altid gode humør og farvestrålende kasket. Marin bor i Hørve sammen med sin kæreste og deres fælles søn på snart 3.

Han er meget kreativ, bl.a. elsker han at tegne og male graffiti, men han er også altid frisk på en omgang fodbold