Personale i Børnehuset

Pædagogisk Leder: Birthe Dam Christensen.
Jeg er 54 år og bor i Kirke Hyllinge sammen med min mand. Jeg har to voksne børn og et dejligt barnebarn, som jeg bruger min fritid med. Derudover nyder jeg helst hele året udendørs og om sommeren med at sejle.

Jeg blev uddannet pædagog i 1986 og har arbejdet indenfor børneområdet alle årene, både vuggestue, børnehave, SFO og handicapområdet. De sidste 12 år har jeg været institutionsleder og i 2015 afsluttede jeg en Diplomuddannelse i offentlig ledelse.

Anne H Jørgensen6Pædagogisk Assistent: Anne H. Jørgensen
Jeg har arbejdet i Kundby Børnehus’s vuggestue i 5 år, som jeg var med til at starte op. Før det var jeg dagplejer i 8 år. Jeg lægger vægt på ro, tryghed, nærvær og være på gulvet sammen med børnene. Jeg er 42 år, glad og udadvendt . Jeg bor i Kundby sammen med min mand Jan og vores 3 børn på 15,11 og 8 år.

Camilla Sjelhøj1Pædagogisk Assistent: Camilla Heshe Sjelhøj
Jeg er 30 år og bor i Mørkøv sammen med min mand Jens og mine to børn Amalie på 6 år og Tobias på 3 år. Jeg er uddannet pædagogisk assistent og har en del års erfaring inden for børnehave og vuggestue. Jeg er en glad og smilende person, som møder børnene i øjenhøjde, og jeg lægger stor vægt på en tryg og lærerig hverdag for børnene, hvor naturen spiller en stor rolle for mig.

Gitte Kjølbæk1Pædagog: Gitte Lykke Kjølbæk

Jeg er uddannet pædagog og har godt 20 års erfaring i arbejdet med børn – først som dagplejer og siden som pædagog. De seneste 8 år har jeg været ansat i Kundby Børnehus. Jeg bor i Asnæs sammenmed min mand Søren, vores tilsammen 4 børn er alle flyttet hjemmefra. En stor del af min fritid bliver brugt på frivilligt arbejde i Asnæs Gymnastikforening, hvor jeg er formand på 11 år. I mit daglige arbejde betyder omsorg, nærvær og tryghed rigtig meget for mig. Jeg glæder mig til fortsat at skabe trivsel og udvikling for både store og små i Kundby Børnehus.

ulla

Pædagog: Ulla Lindhøj

Jeg er 51 år og bor i Kundby med min kæreste Jesper. Jeg har 2 børn, 2 bonusbørn og et barnebarn som jeg meget gerne er sammen med i min fritid. Jeg har 22 års erfaring indenfor det pædagogiske felt. 7 år i SFO og 15 år i børnehave. Jeg blev uddannet pædagog i 2011 og har endvidere en diplomuddannelse i inklusion. Jeg vægter nærvær, tryghed og de sociale fællesskaber i mit daglige arbejde, hvor også ude liv, kreative aktiviteter og motorik/ bevægelse har stor betydning for mig.

Betina editPædagog: Betina Juul Mikkelsen

Jeg er 35 år og bor i Kundby med min mand og vores børn – Jonathan på 11 år og Alma på 7 år.
Jeg har været uddannet pædagog siden 2008 og har erfaring fra både vuggestue og børnehave. Derudover har jeg en motorikvejleder-uddannelse, så bevægelse og stimulering af de primære sanser prioriterer jeg højt i mit arbejde.
Desuden vægter jeg værdier som omsorg, nærvær, tryghed, trivsel, mestring, nysgerrighed, anerkendelse og udvikling – med fokus på det enkelte barn

vikar-gitte

Pædagogmedhjælper: Gitte Jensen

Jannie Edelbo RasmussenPædagog: Jannie Edelbo Rasmussen

Jeg er 39 år og bor i Nr. Jernløse sammen med min mand og vores børn – Emil på 12 år og Emma på 9 år. Jeg har været uddannet pædagog siden 2002. Jeg er glad, positiv og vægter et godt forældresamarbejde bygget på åbenhed og gensidig tillid. I mit arbejde med børnene tilstræber jeg en anerkendende tilgang med fokus på det enkelte barns behov, ressourcer og udvikling. Det er vigtigt for mig at skabe nærvær og ro for børnene i hverdagen samt at møde dem i øjenhøjde.

Pædagogisk assistent: Laila Jedig

Pædagog: Maja